Foto Marturii

Foto marturii

Dupa ce termini scoli de fotografie recunoscute pe plan national si international, dupa ce participi la fel si fel de seminarii, work shop-uri cu filmari nunta de o certa valoare si ai in fiecare weekend cate o nunta si sambata si duminica si toate astea in acelasi oras, poti sa te numesti fotograf evenimente Bucuresti.

Sa faci foto marturii nunta sau foto marturii botez este un lucru in care sa pui multa pasiune si talent.Nevoile clientilor trebuiesc intelese si noi, ca prestatori de servicii foto nunta sau video nunta trebuie sa fim mereu in acord cu doleantele mirilor nostri.De aceea, pachetele noastre foto video nunta incearca sa acopere toate necesitatile voastre, iar ca sa te poti considera un fotograf profesionist trebuie sa ai capacitatea de a face fata tuturor situatiilor si momentelor in care esti pus.

Sa prestezi servicii foto si video de  o calitate superioara si mereu sa te ridici la nivelul asteptarilor clientilor este o treaba de fotograf profesionist nunta Bucuresti.Fara modestie va spunem ca absolut toate miresele ne multumesc cu lacrimi in ochi cand le predam materialele, iar mirii sunt fericiti ca au ales un fotograf care sa-i faca fotografii exceptionale miresei lui la nunta.Stim cu totii vorbele mireselor, ceva gen:”eu nu ies bine in poze, asa ca vezi ce faci sa ma scoti mai frumoasa…”

Foto marturii Bucuresti – cea mai potrivita alegere

Programul si ofertele nostru de foto marturii in anul 2017 este disponibil la birourile noastre din oras sau telefonic.

In continuare va dam niste sugesti despre cum sa va organizati luna de miere, sfaturi de la un fotograf nunta Bucuresti :

Luna de miere poate deveni o sursă inepuizabilă de amintiri prețioase pentru o pereche de îndrăgostiți. Zile petrecute într-o locație de vis alături de persoana iubită – darul perfect pentru un cuplu.

Imaginează-ți o insulă tropicală – valuri înspumate ce se lovesc de țărmul nisipos, cu razele soarelui reflectându-se în apa cristalină a mării și vulcani fumegând în depărtare. Adăugă acestui peisaj dealuri acoperite de o vegetație luxuriantă, ce adăpostesc pe culmi ruine ale unor construcții antice. Mai departe, trebuie doar să ghicești gustul bogat al fructelor de mare, pastelor, vinurilor și deserturilor pe care le poți încerca .

Foto marturii Ionescu Silviu.

Foto marturii Bucuresti Ionescu Silviu.