Foto Nunta

Foto Nunta

 

Sa faci foto la o nunta sau video la o nunta este un lucru in care sa pui multa pasiune si talent.Nevoile clientilor trebuiesc intelese, iar noi, ca prestatori de servicii foto nunta sau video nunta, trebuie sa fim mereu in acord cu doleantele mirilor nostri.De aceea, pachetele noastre foto video nunta incearca sa acopere toate necesitatile voastre, iar ca sa te poti considera un fotograf profesionist trebuie sa ai capacitatea de a face fata tuturor situatiilor si momentelor in care esti pus.

Foto nunta 2017

Programul si ofertele nostru de foto nunta in anul 2017 este disponibil la birourile noastre din oras sau telefonic.

Pe langa serviciile clasice de foto nunta si video nunta va oferim si servicii foto de studiou, sedinte foto de logodna in studiou sau sedinte foto trash the dress atat in locatii alese cu dvs cat si in studioul nostru foto. De asemenea, va oferim servicii de foto marturii pe loc sau magneti marturii la nunta, filmari cu drona, filmari cu gopro-ul, invitatii de nunta, tablouri canvas, video proiector (pentru proiectarea amintirilor dvs), albume foto carte si multe alte surprize care va vor fi dezvaluite la sediile noastre.

In continuare va dam niste sugesti despre cum sa va organizati luna de miere :

  • Discutati despre aceasta luna de miere, despre aceasta excursie, vedeti fiecare ce asteptari are partenerul de viata. Daca planuiti cate o aventura in fiecare zi, dar celalalt nu vrea decat sa stea pe plaja la soare, s-ar putea sa fiti dezamagiti amandoi.
  • Atentie ca numele doamnei sa fie corect scrispeste tot : pe rezervari, bilete, vize, pasapoarte si carti de credit.
  • Atentie la hainele care vi le luati la voi. Unele comode si care sa nu se sifoneze usor.
  • Impartiti pasta de dinti, samponul etc ca sa aveti bagajul mai mic. Vedeti ce lichide luati in bagajul de mana, mare grija sa nu curga..
    • Prin intermediul sediului nostru din Popesti Leordeni va anuntam ca putem fi si foto nunta Popesti Leordeni.