Invitatii Botezuri

Invitatii Botezuri

Dupa cum bine stiti, pregatirile pentru un astfel de eveniment incep cu mult timp inaintea desfasurarii lui,chiar daca timpul este scurt, iar invitatii dvs trebuie notificati de acest eveniment prin asa-zisele invitatii botezuri.

Pe an ce trece, clientii nostri sunt din ce in ce mai pretentiosi cand vine vorba de evenimentul lor, incercand sa-l faca cat mai personal si unic din toate punctele de vedere (mai ales cand vine vorba de bebelusul lor).Sunt foarte atenti la tot ceea ce tine de organizare, incepand de la truspul ales,salonul de evenimente, biserica si preotul ales, echipa foto video nunta, invitatii botezuri , plicurile de pe mese, florile, lumanarea si multe altele.Datorita acestui fapt, pe partea de invitatii botezuri lucram cu cei mai buni producatori din domeniu si an de an reactualizam cataloagele cu modele noi.

Invitatii botezuri – era digitala

De asemenea, ca o noutate in domeniu, la solicitarea dvs, facem si invitatii botezuri digitale.Ce sunt astea, ma veti intreba.Sunt niste mici filmulete cu parintii si copilul, facute si regizate tot de noi, filmulete in care va anuntati intentia de a face crestinarea copilasului dvs si care le trimiteti pe mail, pe facebook sau pe orice alt canal on-line de comunicare.

Pe langa serviciile clasice de foto botez si video botez va oferim si servicii foto de studiou, sedinte foto cu bebelusul in studiou sau sedinte foto in locatii alese de dvs. De asemenea, va oferim servicii de foto marturii botez pe loc sau magneti frigider la botez, filmari cu drona, filmari cu gopro-ul, invitatii de botez, tablouri canvas, video proiector (pentru proiectarea amintirilor dvs), albume foto carte si multe alte surprize care va vor fi dezvaluite la sediile noastre.

Pentru detalii , informati si oferte referitoare la invitatii nunti si la servicii foto video nunti va rugam sa ne contactati la 0724.26.43.23 sau 0767.82.13.10 sau la magazinul nostru din BD. D. Cantemir nr 20.

Multumim.

Pentru detalii , informati si oferte referitoare la invitatii botezuri va rugam sa ne contactati la 0724.26.43.23 sau 0767.82.13.10 sau la magazinul nostru din BD. D. Cantemir nr 20.

Multumim.