Invitatii Nunti

Invitatii Nunti

Dupa cum bine stiti, pregatirile pentru un astfel de eveniment incep cu mult timp inaintea desfasurarii lui, iar invitatii dvs trebuie notificati de acest eveniment prin asa-zisele invitatii de nunti.

Pe an ce trece, mirii sunt din ce in ce mai pretentiosi cand vine vorba de evenimentul lor, incercand sa-l faca cat mai personal si unicat din toate punctele de vedere.Sunt foarte atenti la tot ceea ce tine de organizare, incepand de la rochia miresei,salonul de evenimente, biserica si preotul ales, echipa foto video nunta, invitatii nunti , plicurile de pe mese, florile si multe altele.Datorita acestui fapt, pepartea de invitatii nunti lucram cu cei mai buni producatori din domeniu si an de an reactualizam cataloagele cu modele noi.

Invitatii nunti – era digitala

De asemenea, ca o noutate in domeniu, la solicitarea dvs, facem si invitatii nunti digitale.Ce sunt astea, ma veti intreba.Sunt niste mici filmulete cu mirii, facute si regizate tot de noi, filmulete in care va anuntati intentia de a va casatori si care le trimiteti pe mail, pe facebook sau pe orice alt canal on-line de comunicare.

Pe langa serviciile clasice de foto nunta si video nunta va oferim si servicii foto de studiou, sedinte foto de logodna in studiou sau sedinte foto trash the dress atat in locatii alese cu dvs cat si in studioul nostru foto. De asemenea, va oferim servicii de foto marturii pe loc sau magneti frigider la nunta, filmari cu drona, filmari cu gopro-ul, invitatii de nunta, tablouri canvas, video proiector (pentru proiectarea amintirilor dvs), albume foto carte si multe alte surprize care va vor fi dezvaluite la sediile noastre.

 

Pentru detalii , informati si oferte referitoare la invitatii nunti si la servicii foto video nunti va rugam sa ne contactati la 0724.26.43.23 sau 0767.82.13.10 sau la magazinul nostru din BD. D. Cantemir nr 20.

Multumim.