Pachete Nunta si Preturi Nunta


Fotograf Silviu Ionescu si siteul www.foto-video-nunti-botezuri.ro va propun 4 pachete nunta, pachete orientative ce pot fi rearanjate in functie de doleantele si nevoile dvs. De asemenea va oferim si o serie de serviciile optionale. Pretul acestor pachete este cuprins intre 2890 lei si 4490 lei.

 

PACHET NUNTA
MINIM

PACHET NUNTA
MEDIU
PACHET NUNTA
MAXIM

ALTE PACHETE

 

 

Fotograful  si cameramanul nostru dispun de echipamente profesionale de ultima generatie si aparatura de rezerva

 

Echipa foto video nunti botezuri va sta la dispozitie pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile cununiei civile unde spuneti DA pana la traditiile de dupa taierea tortului de la petrecere.De asemenea, avem si studio foto pentru sedinte foto deosebite.

Ca o noutate a acestui an, va propunem si  Cabina Foto / Photo Booth la preturi mai mult decat rezonabile !!!

 

 

Cabina Foto / Photo Booth

Cabina Foto / Photo Booth/ Cabina Foto Nunti / Photo Booth Nunti / Cabina Foto Popesti Leordeni

pachet nunta

 

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi decat cununia religioasa, aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.

 

Materialele video vor fi editate si montate integral dupa nunta,urmand ca filmul nuntii dvs sa contina un generic personalizat, un intro (videoclip cu fundal muzical), un meniu cu capitole care sa faciliteze o navigare mai usoara in meniu si multe altele.

De asemenea, fiecare fotografie este editata astfel incat sa transmita toata emotia si trairea nuntasilor.

Fotograf nunta Ionescu Silviu.

 

Pachete nunta 2018

Va propunem mai multe pachete nunta in 2018.Iata si un testimonial:

 

“Aveam nevoie de un fotograf nunta, si nu orice fotograf de nunta ci un fotograf de nunta profesionist. Si uite asa am inceput sa caut pe internet, pe la prieteni, cunostinte, firme care se ocupa cu servicii foto video nunti. Prima intalnire cu un nene care se autointitula fotograf de nunti m-a dat peste cap. A vrut sa ne intalnim in parc si mi-a adus o tableta unde sa vad foto nunti. In timp ce “admiram” acele fotografii de nunta (o singura nunta avea pe tableta), domnul respectiv imi aducea la cunostiinta de serviciile profi, realizate de dansul (din fotografiile de pe tableta se vedea doar contrariul). Asa ca i-am alocat 15 minute si am plecat. Din momentul acela am refuzat sa ma intalnesc cu alti fotografi de nunti , in parcuri si fara o recomandare de la un cunoscut.  Norocul meu ca a venit aceasta recomandare in scurt timp si am ajuns sa ma intalnesc cu Silviu care s-a recomandat ca fiind fotograf profesionist de nunta, avand echipe pregatite din punct de vedere profesional, fiecare dintre ei facand studii de specialitate. Din start avea plusuri fata de anteriorul “fotograf”. A, si ne-am intalnit intr-un birou  in centrul orasului.

Am luat loc pe scaun si, desi ma asteptam sa imi puna in fata fotografii si filmari de nunta,  discutia incepe intr-un mod foarte prietenos, decurgand in acelasi fel pe tot parcursul sau, atat eu cat si sotul (am facut nunta intre timp ), fiind placut surprinsi. Am ajuns si la materialele foto de nunta si video de nunta, dupa ce acesta ne-a explicat ca discutia avuta inainte nu a fost decat o scurta introducere in poveastea noastra, pentru a identifica stilul nostru si pentru a ne putea oferi maxim-ul in ceea ce priveste servicii de foto nunti si video nunti. Ce sa va spun, nu ne-au fost aratate materialele de prezentare foto video nunta, ci am ales noi un eveniment din lista lunga prezentata. Iarasi un plus pentru ca nu aveam nevoie de cele mai bune materiale foto nunta si video nunta, vrand sa vedem fotografii si filmari nunti fara a fi alese de dansii (adica cele mai bune cum procedeaza altii, exemplul fiind “fotograful” din parc care a venit cu cea mai buna nunta, ma gandesc). Am ales o nunta din 2013 (noi avand nunta in octombrie 2015), si vizualizand fotografiile de nunta, am ramas uimiti ca prima fotografiie era din momentul in care miresica se pregatea pentru cea mai importanta zi, prezenta echipei foto video nunta,  fiind de la inceput pana la sfarsitul evenimentului. Vazand ca ne grabeam in vizualizarea fotografiilor de nunta, Silviu intervine si ne spune ca nu ar trebui sa ne grabim si ca trebuie sa alocam importanta maxima deoarece in urma deciziei vom avea sau nu, un fotograf de nunta si un cameraman de nunta profesionist. Dupa terminarea vizualizarii materialelor am fost multumiti si vroiam sa trecem la partea de video dar Silviu ne-a propus sa mai vedem alte fotografii de nunta, explicandu-ne ca un singur material nu este de ajuns pentru luarea unei decizii. Zis si facut, de data asta am luat o nunta din 2014 aceasta lasand aceeasi impresie ca si prima. Am trecut la materialele cu filmari nunti si bineinteles, acestea ca si fotografiile de nunta au fost pe gustul nostru. Ne-am aruncat cate o privire ( eu si sotul ), si din acel moment stiam ca am facut alegerea potrivita. Am semnat contractul fara nici cea mai mica ezitare fiind 100% convinsi ca la cea mai importanta zi din viata noastra vom avea alaturi un fotograf profesionist nunta si un cameraman profesionist nunta. Din acel moment am stat fara griji si am putut sa alocam mai multa importanta celorlalte activitati cotidiene.

A venit si acea zi, si, desi credeam ca nu vom avea, emotiile pusesera stapanire pe noi. Am avut mare noroc cu fotograful si cameramanul care pe tot parcursul zilei nu au ezitat sa ne sfatuiasca, aici iesind la suprafata experienta vasta in materie de foto video nunti,  ziua trecand mult mai usor, la fel si emotiile. Materialele au fost ceea ce ne-am dorit facand din nunta noastra amintiri de neuitat pe care le vizualizez cu drag.

Asa ca va recomand cu drag si cu caldura echipa de profesionisti in materie de foto video nunta,  alegere pe care nu o veti regreta niciodata.”

 

P.S.

Anul acesta avem botezul si vom fi in aceeasi formula plus bebe :), caruia ii vom face o sedinta foto la studioul domnilor :)

 

Cu respect,

Mihaela Bursuc

 

contact