Pachet MAXIM

 

Acest pachet se afla in promotie pana la sfarsitul anului 2018. Pentru orice contract semnat in aceasta perioada (fie ca este vorba de un eveniment pentru anul 2018 sau 2019), GRATUIT veti primi si al treilea ALBUM FOTO-CARTE, un superb album ce-l puteti oferi cadou Nasilor sau Parintilor, formatul albumului fiind 25×25 inchis (25×50 deschis) !!!

 

Nou: avem si Cabina Foto Nunta :) / Photo Booth…fotografii pe suport magnetic (nelimitate) la preturi mici,mici,mici…Pentru detalii,termeni si conditii va rugam sa ne contactati !!!

Cabina Foto / Photo Booth

Cabina Foto / Photo Booth/Cabina Foto Nunti / Photo Booth Nunti / Cabina Foto Popesti Leordeni/Cabina foto Nunta

 

Pachetul Maxim Foto-Video cuprinde:

 

 

 • Fotografierea cununiei civile, religioase si a petrecerii de la restaurant pana la terminarea evenimentului dvs…Fotograful si cameramanul vor  fi cu dvs. inca din primele clipe ale nuntii, de la pregatirea miresei (coafoat si machiaj) si a mirelui (imbracatul si barbieritul acestuia, daca este cazul…), pana la aruncatul buchetului miresei si ultimile traditii ale fericitului eveniment.
 • Fotografii nelimitate pe durata toata evenimentului. Toate fotografiile digitale vor fi editate si transpuse pe suport dvd.
 • DVD-ul si coperta vor fi personalizate, iar pe dvd vom regasi toate pozele nuntii dumneavoastra.
 • Vom face o Sedinta Foto speciala cu mirii intr-un parc sau in orice alta locatie aleasa de dvs., unde vom incerca sa creem amintiri de…neuitat (doar suntem fabricuta de amintiri : ), marca inregistrata ! )
 • ALBUMUL MIRILOR – un album foto-carte deosebit, format 30×30 (30×60 deschis), care este un exceptional rezumat in fotografii al nuntii dvs., un album care va ramane cu siguranta “cireasa de pe tortul bibliotecii dumneavoastra” si care va spune mereu povestea nuntii voastre…
 • Un al doilea album foto-carte, mai mititel (de poseta :) ), pentru miresele noastre.
 • Un cadou special din partea firmei noastre si anume un tablou canvas cu mirii, format special – ideal de pus in dormitorul vostru matrimonial.
 • Prezenta fotografului si a cameramanului la toate traditiile evenimentului – daca este cazul.
 • 100 de fotografii marimea 13×18 printate pe hartie .
 • Slideshow cu cele mai bune 100 fotografii făcute în timpul nunţii, cu fond sonor.
 • Alte cadouri surpriza din partea noastra !!!

 

!! !!! De asemenea, daca se doresc, putem oferii asa zisele Fotografii-Marturii Nunta sau Magneti Marturii Nunta, fotografii sau magneti care se dau in timpul nuntii dvs. (poze de nunta pe loc)

Pret: 10 ron/buc, marimea 10×15 la fotografii si 9×6 la magneti (pretul include si plicul).Daca doriti magneti marturii nunta facuti in pre-ambulul nuntii, pretul este de numai 6,5 lei/ buc.

O noutate incepand cu anul 2017, va putem oferi si Cabina Foto Nunta la preturi promotionale pentru clientii nostri. Daca optati pentru Cabina Foto / Photo Booth  va putem oferi fotografii simple sau fotografii pe suport magnetic, toate acestea fiind nelimitate ca si numar.Toate aceste fotografii le veti primi si pe mail. Modelele foto pot fi cu diverse rame si teme. Pentru detalii,preturi si template va stam la dispozitie si pe whats app la nr tel  0724.26.43.23

 

O alta surpriza din partea noastra o constituie Multiplicarea Dvd-urilor cu Materialele Foto (care le veti primi in dublu exemplar).Oferta este valabila doar pentru serviciul foto, la video multiplicarea avand pretul de 150 lei/stick.

 

 

 • Filmarea SD a cununiei civile, religioase si a petrecerii pana la terminarea evenimentului dvs., 4 ore editate.
 • Videoclip cu momentele importante ale nuntii, sau altfel spus INTRO.
 • Prelucrarea filmului, montajul, efectele, titrarea, coloana sonora.
 • Meniu personalizat cu capitole separate pentru o navigare simpla.
 • Prezenta cameramanului la traditii si la toate pregatirile nuntii (inclusiv a mirelui si a miresei).
 • DVD si coperta personalizata, continand filmarea evenimentului dumneavoastra.
 • Daca se doreste ca filmarea evenimentului sa fie de ultima generatie – Full HD (1920 x 1080 p), pretul pachetului mai creste cu 399 lei, iar materialele (la noi) se livreaza  pe stick (stick-uri noi de cea mai buna calitate,cu garantie), astfel incat sa va puteti bucura si viziona nunta dvs direct la televizor, pe calculator sau pe laptop.
 • Incepand cu 2018 putem filma si 4K.Pentru detalii va rugam sa ne sunati.

 

Pretul pachetului MAXIM este de numai  4490 lei.

 

La semnarea contractului se percepe un avans de 300 ron (indiferent de pachetul ales), restul platii se face la predarea materialelor.

Daca cununia civila nu este in ziua evenimentului si este in alta sambata sau duminica, nu garantam prezenta echipei noastre la casatoria civila a mirilor (pentru ca suntem la alte evenimente).

Termenul de executie si livrare al materialelor este de 60 de zile de la data evenimentului (dar sigur, ne straduim sa vi le dam mai repede :))

Daca in ziua nuntii faceti si botezul copilasului dvs., pretul pachetului MAXIM devine 4750 lei.

Fotograf nunta Ionescu Silviu !!!

 

PENTRU NUNTILE DE DUMINICA  SI  VINERI  SE APLICA O REDUCERE DE  20% . 

Cu mare drag va anuntam ca am deschis si un studio foto, un loc unde puteti face sedinte foto de logodna,sedinte foto de nunta, sedinte foto de familie, sedinte foto cu copii, sedinte foto cu burtica (pentru atunci cand sunteti insarcinata :)) si multe alte tipuri de sedinte foto de studio.

De asemenea, incepand cu toamna anului 2017 va putem oferi si Cabina Foto Nunta/Photo Booth cu fotografii pe suport magnetic nelimitate.

Fotograf  Ionescu Silviu !!!

 

 

 

 

contact