Poze nunta – Ancuta si Daniel

 

 

 

Poze nunta – Alina si Mihai

… Am fost alaturi de ei si ne-am bucurat ca au ales un fotograf de nunta din echipa noastra. Rezultatul a fost unul de exceptie, unde indiferent de modul cum le spunem, gen poze nunta, foto nunta cert este ca au iesit grozave aceste fotografii de nunta. Fotografiile au fost editate si prelucrate, iar momentele importante au fost marcate cu fotografii alb negru, ori fotografii sepia, ori poze cu alte filtre ca rezultatul final sa fie o poveste.

Fotografii nunta – Cristina si Florin

Facem tot posibilul ca monotonia sa nu existe in fotografiile noastre. Ne place sa surprindem cadre si poze de nunta de la primul moment al evenimentului dvs.. Momentul foarte important pentru miresica este “gatitul” si eu fotograf nunta sunt acolo sa realizez fotografii de nunta, poze nunta, fotografii nunti, acele foto nunti necesare si la Albumul Foto Carte.

Foto nunta – Dana si Cornel

Poze Nunta 2016

Desi este o nunta realizata anii trecuti, cand ma uit peste aceasta galerie foto de nunta si vad aceste fotografii ma copleseste nostalgia.Sunt un cuplu minunat si mereu aceste poze nunta imi vor aminti de gingasia Danei si minunatul Cornel.Sunt un cuplu minunat, care au adus pe lume un baietel si mai minunat.Va invitam sa vizitati galeria foto si sa vedeti si fotografiile de la botez.

 

Fotograf nunta – Irina si Dinu

contact